Berichten labelen

Om berichten makkelijker terug te vinden kun je ze voorzien van labels.

Om een label toe te voegen klik je op het label icoon naast het onderwerp van je bericht:

Je ziet hier alle labels die je eerder hebt aangemaakt.

Is dat nog niet gebeurd of staat het gewenste label er niet bij? Voeg het label dan eerst toe. Typ de naam van het nieuwe label in en klik op de plus die verschijnt. Vink het label aan en klik vervolgens op opslaan.

Je conversatie is nu gelabeld. In de communicatie module kun je filteren op labels om zo snel relevante conversaties terug te vinden.