Berichten verwijderen of archiveren

Jouw inbox en klantenkaarten bieden de mogelijkheid om berichten te verwijderen of archiveren om het overzicht netjes te houden.

Voor het verwijderen en archiveren wordt onderscheid gemaakt tussen conversaties en berichten.

Losse berichten zijn te verwijderen. Open hiervoor de conversatie en klik bij het bericht op het icoontje met de drie puntjes. Let op! Verwijdering is definitief en niet meer terug te draaien.

Het is niet mogelijk om een gehele conversatie te verwijderen óf berichten die een klant heeft verzonden. Je kunt conversaties wel archiveren. Klik hiervoor in de klantenkaart of de communicatie module op het archief icoon . Deze verschijnt zodra je met je muis over de conversatie gaat of wanneer je de conversatie(s) aanvinkt.

Berichten weer uit het archief halen werkt soortgelijk. Klik hiervoor in het berichtenmenu op 'Gearchiveerd', selecteer het bericht en vervolgens op het icoon .

Nog niet gestart met Client-Cloud?

Stel je binnen 10 minuten je eigen professionele klantenportaal samen via onze configurator.

Start de configurator >