Berichten zoeken

Client-Cloud ondersteunt je in overzichtelijk en gemakkelijk werken. Je hebt verschillende mogelijkheden om te vinden wat je zoekt.

Zo heb je de mogelijkheid om berichten een of meerdere labels mee te geven. Meer daarover vind je in het artikel over het toevoegen van labels.

Om berichten te zoeken klik je in je communicatie module op het filter icoon, rechtsboven je conversaties. Er verschijnt dan een zoekbalk en meerdere filtermogelijkheden.

Met de zoekbalk kun je zoeken op titels van berichten. Woorden die in berichten terug komen, personen waarmee je een conversatie hebt gehad.

Met de filters kun je conversaties zoeken die naar een specifiek persoon zijn gestuurd, binnen een bepaalde datumrange vallen, een bepaald type bijlage hebben of een specifiek label toegekend hebben gekregen.