Bestanden labelen

Om bestanden makkelijker terug te vinden kun je ze voorzien van labels.

Om een label toe te voegen ga je met je muis op het bestand staan. Rechts verschijnen nu een aantal iconen, waaronder die van de labels:

Als je daarop klikt verschijnen alle labels die je eerder hebt aangemaakt.

Is dat nog niet gebeurd of staat het gewenste label er niet bij? Voeg het label dan eerst toe. Typ de naam van het nieuwe label in en klik op de plus die verschijnt. Vink het label aan en klik vervolgens op opslaan.

Je bestand is nu gelabeld. In de communicatie module kun je filteren op labels om zo snel relevante conversaties terug te vinden.

Meerdere bestanden in 1 keer labelen? Klik dan links op het selectievakje bij de bestanden die je wilt labelen. Linksboven verschijnen nu de bekende icoontjes. Klik op het label icoon en volg dezelfde stappen als hierboven beschreven.