Bestanden zoeken

Client-Cloud ondersteunt je in overzichtelijk en gemakkelijk werken. Je hebt verschillende mogelijkheden om te vinden wat je zoekt.

Zo heb je de mogelijkheid om bestanden een of meerdere labels mee te geven. Meer daarover vind je in het artikel over het toevoegen van labels.

Om bestanden te zoeken klik je in je bestanden module op het filter icoon, rechtsboven je conversaties. Er verschijnt dan een zoekbalk en meerdere filtermogelijkheden.

Met de zoekbalk kun je zoeken op titels van bestanden.

Met de filters aan de rechterzijde kun je zoeken op het type bestandsformaat, wanneer het bestand is geupload of de labels die aan het bestand zijn toegevoegd.