1. OIIO Knowledge Base
  2. Technische ondersteuning

Bestandstype en maximale bestandsgrootte

In de bestanden module kun je alle soorten berichten opslaan, van alle groottes.

Er zijn wel beperkingen in je maximale opslag (100GB) en het openen van bestanden. Zo kun je PDF- en jpeg-bestanden openen binnen je portaal, andere bestanden dien je eerst te downloaden.

Meer ruimte nodig? Je kunt nog eens 100GB aanschaffen met onze opslag uitbreiding. Kijk op onze prijzen-pagina voor de tarieven.