Bijlages labelen

Ga je een nieuw bericht versturen met één of meerdere bijlages? Dan kun je ervoor kiezen om deze bijlages te labelen. Door de bijlages te labelen zijn deze te allen tijden makkelijk terug te vinden.

Allereerst maak je een nieuw bericht, waaraan je de bijlage wilt toevoegen. Je selecteert een contact, geeft het bericht een onderwerp en typt het bericht uit. Vervolgens kun je één of meerdere bijlages aan het bericht toevoegen.

Als je klikt op ‘Geen bijlage(s) toegevoegd’ of het bijlage icoontje, dan kun je een nieuwe bijlage toevoegen.

Nadat je de nieuwe bijlage hebt geüpload door te klikken op de button ‘upload 1 bestand’ kan de bijlage gelabeld worden.

Vervolgens kan je kiezen om een bestaand label óf nieuw label toe te voegen. Hoe je een nieuw label toevoegt lees je in dit artikel: Berichten labelen.

Als de labels zijn opgeslagen en de bestanden zijn toegevoegd aan het bericht, dan kan het bericht verstuurd worden. In de contacten-, communicatie-, en bestandenmodule zijn alle bijlages makkelijk terug te vinden met behulp van de labels.