Interne notities

Een telefonische afspraak gehad met een klant? Met de interne notities zijn alle besproken onderwerpen overzichtelijk op te slaan in 1 klantdossier.

Ga naar de klantenkaart van de betreffende klant en klik op de button ‘nieuw’. Kies vervolgens voor ‘interne notitie toevoegen’ om een nieuwe notitie aan te maken.

Geef de notitie een onderwerp, schrijf de notitie uit en voeg indien gewenst een bijlage en/of label toe. Alles ingevuld? Klik op opslaan om de interne notitie toe te voegen aan de klantenkaart.

Wil je de aangemaakt notities inzien, dan kan dat door op het tabblad ‘interne notities’ te klikken op de klantenkaart. Hier staan al je interne notities over die ene klant opgeslagen. Let op: interne notities zijn alléén zichtbaar voor jou, dus niet voor de klant