Client-Cloud toevoegen aan je favorieten op je computer/laptop.

Maak het jezelf makkelijk door je klantenportaal toe te voegen op een plek waar je er makkelijk bij komt: je favorieten.

Hoe je Client-Cloud toevoegt aan je favorieten is afhankelijk van welke internetbrowser je gebruikt.

Favorieten in Chrome (bladwijzerbalk)

•  in Chrome.
  • Klik rechts in de adresbalk op het ster-pictogram 'Bladwijzer instellen voor deze pagina' Bladwijzer instellen voor deze pagina.
  • Typ eventueel achter 'Naam' een andere naam.
  • Klik op het menu achter 'Map'.
  • Klik op Bladwijzerbalk.
  • Klik op Gereed.

Favorieten in Safari

• Open de url https://portal.oiio.online in Safari.
  • Houd je muis op het slimme zoekveld.

• Houd de knop met het plusteken  links van het veld ingedrukt en kies 'Favorieten'.

Je kunt ook in het slimme zoekveld klikken en vervolgens de URL van de webpagina die je bekijkt naar de favorietenweergave slepen, of een URL of bladwijzer naar de pagina met favorieten, de favorietenbalk of de favorietenmap in de navigatiekolom slepen.

Favorieten in Edge

• Open de url https://portal.oiio.online in Microsoft Edge.

• Klik op de knop Deze pagina toevoegen aan favorieten in de adresbalk.

• Wijzig eventueel de naam van de favoriet en/of kies een andere map om deze in op te slaan.

• Klik op Gereed.