Klanten segmenteren met contactgroepen

Om makkelijker en sneller de juiste personen te bereiken, kun je klanten segmenteren in contactgroepen. Deze contactgroepen worden automatisch bijgewerkt en zijn dus altijd up to date.

Om een nieuwe contactgroep in te stellen ga je naar je instellingen en klik je op 'Contact groepen'.

Vervolgens maak je via de button 'Nieuwe contact groep' een groep aan. Kies een naam en klik op volgende.

Nu kun je naar wens filters toevoegen en je contactgroep opslaan. In het voorbeeld maken we een groep van particuliere klanten, waarbij we op relatietype Particulier filteren. Klik na het toevoegen van de gewenste filters op opslaan.

Zodra je een nieuw contact toevoegt die voldoet aan deze filters, wordt deze automatisch aan de contactgroep toegevoegd.