De modules leren kennen

Heb je alles ingesteld in de configurator en ben je klaar om echt van start te gaan met Client-Cloud? Dan is het tijd om de modules te leren kennen.

Je klantenportaal bestaat uit meerdere modules:

• CRM module
  • Communicatie module
  • Relatiebeheer module
  • Bestanden module

Zodra je inlogt wordt automatisch je communicatie module geopend. Om je goed op weg te helpen vind je hier gelijk een korte videotour die je helpt om de modules te leren kennen.

Wil je wat meer diepgaande informatie? Bekijk dan de artikelen in de categorie 'Werken met Client-Cloud'.