1. OIIO Knowledge Base
  2. Jouw account en abonnement

De taal van je beheerportaal wijzigen

Client-Cloud is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Liever je interface in het Engels?

Let op: je verandert met deze stappen alléén de taal voor jezelf. Klanten kunnen zelf kiezen in welke taal ze hun klantenportaal willen zien. De teksten van notificaties kun je personaliseren, als je bijvoorbeeld veel Engelstalige klanten hebt kun je bijvoorbeeld 2 talen opnemen in deze notificaties. Hoe je jouw notificaties aanpast lees je hier >

Klik op 'Instellingen' en selecteer het onderwerp 'Account'.

Onderaan deze pagina zie je vervolgens 'Kies je interface taal'. Je kunt Nederlands of Engels selecteren. Zodra je op opslaan klikt, wordt de gekozen taal direct ingesteld.