1. OIIO Knowledge Base
  2. Jouw account en abonnement

Een medewerker toevoegen

Samenwerken in Client-Cloud kan in een paar simpele stappen. Voeg een medewerker toe in je instellingen.

Bezoek in je beheerportaal de instellingen. Hier zie je een kopje 'Bedrijf', met daaronder 'Medewerkers'.

Wanneer je hierop klikt zie je direct jezelf staan. Klik op de knop 'Medewerker toevoegen' om een nieuwe collega toegang te geven tot het beheerportaal.

Je kunt een aantal gegevens instellen, de naam en het e-mailadres zijn verplicht. Klik vervolgens op opslaan. Er wordt nu automatisch een uitnodiging verzonden naar de medewerker waarmee het account aangemaakt kan worden.