Een uitnodiging verzenden

Evenement op de planning? Houd je gastenlijst overzichtelijk bij door het versturen van een uitnodiging.

Een uitnodiging verstuur je in je relatiebeheer module. Vervolgens klik je op 'Nieuw' en 'Uitnodiging'.

Vervolgens kies je de opzet van je uitnodiging, we hebben een drietal templates die je kunt gebruiken.

In het volgende scherm richt je de uitnodiging in. Voeg een titel toe, een begeleidende tekst, eventueel een afbeelding en data waarop het evenement plaatsvindt. Rechts, in de smartphone, zie je een preview van de mailing.

Vervolgens is de uitnodiging klaar voor verzending. Kies de ontvangers die je wilt uitnodigen. Hier kun je kiezen voor contactgroepen of losse contacten. Vervolgens kies je verzenden en gaat je uitnodiging op de digitale post.