Een videogesprek plannen

Een meeting, maar dan via de computer? Met videobellen binnen je klantenportaal plan je in een paar kliks een afspraak in.

Let op: videobellen is een optionele functie en zit niet standaard in je abonnement inbegrepen

Je kunt op verschillende manieren een videogesprek plannen. Allereerst direct vanuit de klantenkaart. Selecteer de klant waarmee je het gesprek wilt inplannen en klik op de button Nieuw. Er verschijnt nu een submenu, selecteer daar 'Videogesprek plannen'.

Daarnaast heb je in je navigatiebalk de functie 'Videobellen'. Als je hierop klikt verschijnt er een agenda waarin je de huidige werkweek ziet.

Je kunt hier op 2 manieren een nieuwe afspraak plannen. Door linksboven op de knop 'Plan een videogesprek' te klikken óf door in de agenda op direct de juiste tijd te selecteren.

Plan je het videogesprek vanuit de agenda? Dan krijg je eerst de vraag met wie je het gesprek wilt plannen. Je kunt maximaal 5 relaties selecteren. Keuze gemaakt? Klik dan op 'Selecteer relatie'. Staat de klant er nog niet bij? Dan kun je vanuit hier een nieuwe relatie aanmaken.

Vervolgens vul je alle details van de afspraak. Wat is het onderwerp, hoe laat is het gesprek en met welke medewerker(s). Eventueel kun je een opmerking toevoegen, de klant kan deze opmerking inzien. Handig als er iets nodig is ter voorbereiding.

Vervolgens klik je op 'Opslaan' en wordt de afspraak gepland. Je relatie krijgt een bericht dat er een nieuwe afspraak gemaakt is en ontvangt op het moment suprème nog een herinnering.