Een vragenlijst versturen

Na het aanmaken van een vragenlijst kun je deze naar een of meerdere ontvangers versturen.

Je kunt vragenlijsten op 3 plekken versturen, vanuit de klantenkaart, vanuit de communicatie module en vanuit de relatiebeheer module. Voor het gemak gaan we er in dit artikel vanuit dat je werkt vanuit de communicatie module. Dan komen namelijk alle mogelijke opties aan bod.

Bij het versturen van een vragenlijst is het belangrijk dat je de vragenlijst al bestaat in de relatiebeheer module. Hoe je een vragenlijst aanmaakt lees je in het bijbehorende artikel.

In de communicatie module klik je op 'Nieuw bericht' en vervolgens op 'Vragenlijst'.

Vervolgens kies je de ontvanger(s). Je kunt hiervoor gebruik maken van je contactgroepen. Vul het onderwerp in en schrijf het bericht dat bij de vragenlijst verzonden dient te worden. Desgewenst voeg je labels toe. Tenslotte selecteer je de vragenlijst die je wilt versturen en kies je eventueel een deadline voor wanneer de vragenlijst ingevuld dient te zijn.

Alles ingevuld? Klik dan op versturen om je bericht naar het portaal van je klant te verzenden. Je klant krijgt vervolgens een e-mailnotificatie dat er een nieuw bericht klaar staat.