Een welkomstbericht instellen

Nadat je klanten zijn ingelogd in jouw klantenportaal, wacht er op de startpagina een welkomstbericht op ze. Dit bericht kun je naar wens vormgeven.

Zodra je jouw klantenportaal in onze configurator vormgeeft, heb je al de mogelijkheid om dit bericht aan te passen.

Wil je op een later moment beslissen wat er komt te staan? Dan kun je ons standaard bericht gebruiken en wanneer nje Ga dan in je instellingen naar 'Klantenportaal'.