1. OIIO Knowledge Base
  2. Technische ondersteuning

Je facturen downloaden

Elke maand wordt er een nieuwe factuur in je portaal klaargezet. Je kunt deze uiteraard downloaden voor je administratie.

Je gaat hiervoor in je instellingen naar 'Mijn OIIO abonnement' onder het kopje Account.

Je vindt hier vervolgens je facturen. Wanneer je de muis op de factuur plaatst, verschijnt aan de rechterzijde een download icoon. Deze verschijnt ook zodra je de factuur aan vinkt.

Klik op het icoon om de factuur te downloaden. Gelukt!