Feedback of akkoord vragen

Heb je een voorstel waarop je feedback zou willen ontvangen? Of een wijziging in een dossier waarvoor je een simpel akkoord bij nodig hebt? Zodra je een bericht verstuurt kun je om een reactie vragen.

Om een reactie te vragen maak je eerst een nieuw bericht aan. Ga hiervoor naar de communicatie module en klik op 'nieuw bericht'. Je kunt ook via de klantenkaart van een specifieke klant een nieuw bericht aanmaken.

Vervolgens vul je de ontvanger in, typ je een onderwerp en zie je onder de onderwerp regel de balk 'soort reactie'.

Als je op deze balk klikt kun je in het geopende menu aangeven of je feedback of akkoord wilt vragen. Digitaal ondertekenen komen we in een ander artikel op terug.

Als je de gewenste reactie hebt geselecteerd verschijnt een datumregel waarin je kunt aangeven of er een deadline aangehouden dient te worden. Je stelt hier automatisch mee in dat de klant een reminder ontvangt, op het moment dat de deadline dichtbij komt en er nog geen reactie gegeven is.

Tenslotte typ je het bericht dat verzonden wordt en voeg je eventueel een bijlage toe. Alles ingevuld? Klik dan op 'Versturen' om het bericht naar het portaal van je klant te sturen. Je klant ontvangt automatisch een e-mailnotificatie met de melding dat er een nieuw bericht klaar staat.