1. OIIO Knowledge Base
  2. Technische ondersteuning

Het e-mailadres van je account wijzigen

Gebruik maken van een ander e-mailadres om in te loggen? Je wijzigt het makkelijk in je instellingen.

In je instellingen ga je naar de sectie Account > Account instellingen

Vervolgens pas je jouw e-mailadres aan en voer je ter verificatie je wachtwoord in.

Het e-mailadres is gewijzigd! De volgende keer dat je inlogt doe je dit met het nieuwe e-mailadres.