Klanten laten inloggen via jouw eigen klantenportaal link

Je klantenportaal heeft een eigen url waarmee jouw klanten makkelijk kunnen inloggen.

Standaard is dat je bedrijfsnaam. Wil je deze aanpassen, dan kan dat in je instellingen onder de knop 'Klantenportaal'. Hou er wel rekening mee dat je de link makkelijk houdt, dan is het voor klanten ook makkelijker om het te onthouden.

Heb je een website? Dan kun je de link naar je klantenportaal toevoegen aan je website, door bijvoorbeeld een button in je websitemenu. Is er een website bouwer die de website voor je heeft gemaakt? Geef dan de link door die je voor je klantenportaal hebt gekozen.