Je bericht templates instellen

Zijn er berichten die je vaker verstuurd, zoals een set met documenten die iedere nieuwe klant ontvangt? Je kunt hiervoor een bericht template instellen waardoor je niet telkens hetzelfde bericht hoeft op te stellen.

Bij je instellingen vind je het onderdeel 'Bericht Templates'.

Bij de templates kun je meerdere berichten instellen en onderverdelen in mappen. Dit werkt op dezelfde manier als het aanmaken van een bericht. Je kunt dus een bijlage toevoegen, goedkeuring vragen of digitaal laten ondertekenen.

Je kunt bericht templates makkelijk wijzigen, verplaatsen en verwijderen. Gebruik daarvoor de icoontjes die verschijnen zodra je het bericht selecteert.