Tabelkolommen in je contactenlijst instellen

Je kunt je contactenlijst naar wens vormgeven, zodat je direct alle gegevens ziet die je nodig hebt. Dat kan door de kolommen in de contactentabel

Hiervoor navigeer je via het menu naar je contacten. Rechtsboven zie je een tandwiel icoontje.

Als je hierop klikt open een venster waarmee je de kolommen kunt instellen. Vink de kolommen aan die je in het overzicht wilt zien en uit als je ze wilt verbergen.

Tabel kolommen instellen