1. OIIO Knowledge Base
  2. Jouw account en abonnement

Je contactgegevens wijzigen

Als je contactgegevens wijzigen, is het belangrijk dat je deze wijzigt zodat je klantenportaal up to date blijft. Hoe je dat doet, vind je hieronder.

Log in bij je beheerportaal en klik onder instellingen op 'Bedrijfsgegevens'. 

Hier kun je de contactgegevens aanpassen die je klanten in hun portaal zien en die wij gebruiken voor de facturering,

Nog niet gestart met Client-Cloud?

Stel je binnen 10 minuten je eigen professionele klantenportaal samen via onze configurator!

Start de configurator >