E-mailnotificaties personaliseren

Client-Cloud verstuurt notificaties naar klanten, bijvoorbeeld als je iemand uitnodigt voor je klantenportaal. Te tekst van deze e-mails kun je naar wens aanpassen.

Om de instellingen van je e-mailnotificaties te wijzigen, ga je in je instellingen naar 'E-mail instellingen'.

Vervolgens selecteer je het sjabloon dat je wilt wijzigen.

Je komt terecht in een editor, hier kun je het onderwerp, de tekst en de button in het bericht aanpassen. Je kunt hier ook dynamische tekst toevoegen, namelijk de voornaam van je klant en je bedrijfsnaam.

Klaar met wijzigen? Klik op de button 'Opslaan' en de veranderingen zijn direct van kracht.