Je huisstijl instellen

Een onderdeel van het personaliseren van je eigen portaal is het instellen van je huisstijl. Naast een basiskleur zijn er een aantal elementen die je zelf kunt instellen.

Om te beginnen stel je jouw bedrijfsnaam in. Deze zorgt ook meteen voor je eigen klantenportaal url (bedrijfsnaam.oiio.nl). Je klanten kunnen deze gebruiken om in te loggen.

De volgende personalisatie is het toevoegen van je bedrijfslogo. Heb je deze niet, dan kun je ook je bedrijfsnaam gebruiken. Een combi van beiden is ook mogelijk.

Vervolgens kies je de basiskleur van je portaal. Klik op de kleur in het kleurenpalet die jouw voorkeur heeft. De kleur wordt gebruikt voor de achtergrond en de titels in je klantenportaal.

Tijd voor een mooie omslagfoto. Dit is de eerste indruk die je klanten van jouw klantenportaal krijgen, dus kies een foto die goed bij jouw bedrijf past. Om het je wat makkelijker te maken hebben we op basis van een aantal branches een aantal afbeeldingen voorgesteld. Je kunt ook je eigen afbeelding uploaden.

Tenslotte kun je de welkomstboodschap aanpassen en je contactgegevens toevoegen. Jouw klantenportaal is klaar voor gebruik! Iets na afloop aanpassen? Dat kan gemakkelijk in je instellingen via de 'Klantenportaal' knop.