Je klantenportaal toevoegen aan je website

Maak het je klanten nóg makkelijker en voeg je klantenportaal toe aan je website. Door bijvoorbeeld een 'Inloggen' knop toe te voegen aan je website-menu.

Je klantenportaal heeft een unieke url die je kunt gebruiken voor je website. Welke dit is, kun je terugvinden in je instellingen, onder het kopje 'Klantenportaal'.

Afhankelijk van hoe je website ingericht is, kun je deze url gebruiken voor een knop of een link op een pagina. Word je website beheerd door een derde partij? Stuur deze url dan mee bij het verzoek om deze toe te voegen aan je site.