Klanten handmatig aanmaken en uitnodigen

Je klantenbestand kun je op twee manieren vullen: door handmatig een relatie aan te maken of door meerdere relaties in één keer te importeren. In dit artikel behandelen we handmatig aanmaken.

Zodra je inlogt klik je links in het menu op de CRM module. Linksboven zie je een oranje knop genaamd 'Relatie aanmaken'. Zodra je hierop klikt kun je kiezen om 1 relatie handmatig aan te maken, of meerdere tegelijk te importeren. Klik op de optie 'Relatie toevoegen.'.

Vervolgens vul je alle gegevens die je hebt. Verplichte velden zijn de voor- en achternaam, het e-mailadres en het klanttype van je relatie.

Alles ingevuld? Dan heb je nu 2 keuzes: aanmaken en uitnodigen of alleen aanmaken. Kies de eerste optie als je jouw relatie direct toegang wil geven tot het klantenportaal. Kies voor aanmaken als je jouw relatie wil uitnodigen op een later moment.