Klanten verwijderen of gegevens wijzigen

Het is belangrijk om je klantenbestand up-to-date te houden, bijvoorbeeld als een klant verhuist of besluit geen diensten meer af te nemen. We leggen je uit hoe je klanten wijzigt of verwijdert.

Zoek de betreffende klant op in je CRM module. Je kunt bijvoorbeeld de achternaam intypen in de zoekfunctie.

Vervolgens open je de klantenkaart. Wil je de klant verwijderen? Klik dan op het prullenbakje naast de naam van de klant. Je krijgt de vraag om de actie te bevestigen voordat de klant verwijderd wordt.

Wil je de bestaande velden wijzigen? Je zoekt dan net als hierboven de klant die je wilt bewerken en opent de klantenkaart. Klik vervolgens op het potloodje.

De velden veranderen nu in bewerkbare items. Wijzig de velden die je wilt aanpassen en klik vervolgens op opslaan.

Nog niet gestart met Client-Cloud?

Stel je binnen 10 minuten je eigen professionele klantenportaal samen via onze configurator!

Start de configurator >