Beheren welke notificaties je ontvangt

Client-Cloud stuurt je een e-mail notificatie als er bijvoorbeeld activiteit in je klantenportaal plaatsvindt of een videocall op de planning staat. Je bepaalt zelf welke notificaties je wel en niet wilt ontvangen.

Standaard ontvang je van alle activiteiten een notificatie. Om voor een bepaalde activiteit de notificatie uit te schakelen, ga je bij instellingen naar 'Notificaties, herinneringen en e-mails'.

Vervolgens kun je aan- en uitvinken over welke onderwerpen je wel of niet op de hoogte gehouden wilt worden.