1. OIIO Knowledge Base
  2. Technische ondersteuning

Systeemvereisten

Je kunt je klantenportaal overal gebruiken, zolang je internet hebt. Wel raden we bepaalde versies aan van besturingssystemen en browsers, zodat je klantenportaal naar behoren werkt.

Besturingssysteem en internet browser

Het Client-Cloud portaal is ‘web based’ software. Dat betekent dat je niks hoeft te installeren, maar op internet de portaalpagina bezoekt. Dat kan op elk apparaat op elke plek, zolang je maar internet hebt. Wel is het relevant welk besturingssysteem en welke browser je gebruikt aangezien ons platform steeds geüpdatet wordt op basis van de laatste versies.

Aanbevolen browsers:

• Windows Google Chrome: laatste 2 hoofdversies
  • Windows Mozilla Firefox: laatste 2 hoofdversies
  • Windows Microsoft Edge: laatste 2 hoofdversies
  • MacOS Google Chrome: laatste 2 hoofdversies
  • MacOS Windows Mozilla Firefox: laatste 2 hoofdversies
  • MacOS Apple Safari: laatste 2 hoofdversies.

We raden je aan om ervoor te zorgen dat je computer continu up to date is. Niet alleen zodat jouw klantenportaal optimaal werkt, maar ook omdat er in elke update belangrijke beveiligingsupdates plaatsvinden. Zo weet je zeker dat je hackers zo min mogelijk kansen biedt.

LET OP!

Vanaf 1 januari 2019 wordt Windows Internet Explorer niet meer ondersteund. Het wordt daarom aangeraden om Microsoft Edge te gebruiken wanneer je bij voorkeur een Microsoft browser gebruikt. Gebruik je wel Windows Internet Explorer, houd er dan rekening mee dat videobellen niet werkt.