11-2020 - Communicatie met je relaties nog gemakkelijker en overzichtelijker

We innoveren Client-Cloud continu, zodat communiceren met je relaties nóg overzichtelijker en gemakkelijker wordt. We leggen je graag uit wat we in deze update verbeterd hebben.

Gemakkelijker

• Je kunt voortaan een bericht naar één, een voor-gedefinieerde groep of zelfs alle relaties sturen.
  • Zo’n voor-gedefinieerde groep maak je gemakkelijk aan door je klanten te groeperen op basis van (zelf in te stellen) kenmerken, bijvoorbeeld particulier/zakelijk, postcode, type, etc. Je hoeft de relaties niet meer één-voor-één te selecteren. Dat maakt het communiceren naar een specifieke groep gemakkelijker, sneller, overzichtelijker en je vergeet niemand meer.
  • Je kunt een bericht als template opslaan, waardoor je dat bericht kunt hergebruiken. Als je bijvoorbeeld een welkomstbericht verstuurt naar elke nieuwe relatie, scheelt het je tijd wanneer je dit bericht als template opslaat. Dat maakt communiceren nog gemakkelijker.
  • Om het opmaken van een nieuw bericht nog gemakkelijker te maken hebben we het design in een nieuw jasje gestoken.

DesktopOne2manyL

Overzichtelijker

• Berichten en bestanden kun je voorzien van een label en hierdoor archiveren. Je creëert hiermee een slimme mappenstructuur waarmee je alle communicatie over een bepaald onderwerp, op klant niveau of op onderwerp niveau snel en overzichtelijk kunt terugvinden.
  • Alle verzonden en ontvangen bestanden staan overzichtelijk bij elkaar in de mediabank. Een opgeslagen afbeelding of PDF kun je snel in de preview mode bekijken.
  • In het communicatie tabblad in je klantenkaart, wordt de Inbox en Verzonden berichten vervangen door een zgn. conversatie box. Hierdoor zijn conversaties met je klanten nog gemakkelijker te volgen en terug te vinden. In de communicatiemodule vind je alle inkomende en uitgaande berichten in de Inbox en Verzonden berichten voor alle relaties.

DesktopLabelsM

Persoonlijker

• Je wijzigt voortaan gemakkelijk de inhoud en look & feel van je portaal. Met een configurator zie je meteen hoe je portaal er voor jouw klanten uit ziet. Maak je portaal daarom nog gemakkelijker persoonlijk door de juiste afbeelding en tekst te gebruiken. Ook kun je aanvullende contactgegevens kwijt, zodat je relaties jou nog beter kunnen bereiken.

DesktopConfigL

Heb je hierover nog vragen? Neem gerust contact met ons op!