Zo werkt de inbox

Al je berichten op een overzichtelijke plek, makkelijk terug te vinden en te groeperen.

De inbox is de basis van je communicatie module. Al je berichten worden hierin gebundeld, in een handige gespreksweergave. Zo weet je dat als je een bericht stuurt, dat alle reacties van jou en je klant daarop, netjes bij elkaar staan.

Daarnaast zorgt een slimme zoekfunctie ervoor dat je elk bericht binnen enkele handelingen hebt teruggevonden. Je kunt zoeken op onderwerp, naam van je klant, maar ook op de tekst die je in een bericht hebt gezet. Dus ook al weet je alleen dat het 'iets was over die afspraak van volgende week', je vindt het binnen no time terug.

Ook kun je gebruik maken van filters, om bestanden uit bijvoorbeeld een specifieke periode of met een bepaald label. Die laatste is extra handig, want zo kun je berichten over een specifiek onderwerp terugvinden. De labels kun je zelf aanmaken, zoveel als je wilt. Zo past de zoekfunctie zich ook nog aan jouw persoonlijk aan.